Doorgaan naar inhoud

2 papa's op een missie

Guus en Nathan zijn de ondernemers achter Toddy. “Wij zijn 2 jonge vaders en ondernemer sinds we de schoolbanken verlieten. We kennen elkaar van onze gezamenlijke studietijd in Delft en onze (ondernemers)paden kruisten elkaar in 2019, na de verkoop van onze bedrijven. Samen fantaseerden we waar een volgend ondernemersavontuur aan moest voldoen. In de tussentijd werden we vader, en vonden we elkaar in de wens om een bijdrage te leveren aan een leefbare planeet voor de volgende generatie. Daar zetten we ons nu met Toddy voor in. Luiergebruik met de laagste footprint; zonder in te boeten op kwaliteit of onbetaalbaar te zijn”

Luiers met een boodschap

Ja en dan hebben we het natuurlijk niet over die boodschap die jouw kleintje in de luiers achterlaat. Maar juist over onze boodschap – onze missie om de stap te zetten naar klimaatpositief luieren. Een mooie stap in het doorgeven van een leefbare planeet aan onze volgende generatie. Wij bestaan vanuit een winst-naar-missie principe en dat ligt vast in onze bedrijfsstructuur. Wij zijn steward-owned in technische termen. Dat betekent dat we de winst van Toddy weer herinvesteren in onze missie; richting klimaatpositief luieren.

Toffe impactprojecten waar we bij betrokken zijn:

 • De Toddy Plasklas in het AD
  juni 8, 2023

  De Toddy Plasklas in het AD

  Onze Plasklas op de voorpagina van het AD.nl vandaag!Mooi verslag van onze campagne in de Gemeente Rotterdam. Met De Plasklas ondersteunen we ouders bij een toch wel uitdagend proces; het afscheid nemen van de luier.Samen met het CJG Rijnmond, verschillende kinderdagverblijven en andere lokale partners...

  Nu lezen
 • Let's (game)change diapers!
  februari 1, 2023

  Let's (game)change diapers!

  Een boost voor circulair luiergebruik in Rotterdam. Met ons project Let's (game)change diapers! helpen we in 2023 2.000 Rotterdamse gezinnen aan circulair luiergebruik. We laten 1.000 nieuwe gezinnen kennismaken met het gemak van de wasbare luier in onze Rotterdamse Wasklas en...

  Nu lezen

De missie van Toddy in 1 minuut.

Dan weet je meteen hoe jij een enorme berg afval kunt besparen en waarom wij onze missie gemaakt hebben van klimaatpositief luieren.

Een mooie stap in het doorgeven van een leefbare planeet aan onze volgende generatie: Toddy maakt duurzaam luieren haalbaar én betaalbaar. Toddy heeft een 'winst-naar-missie' principe en dat ligt vast in onze bedrijfsstructuur: dat betekent dat we de winst van Toddy weer herinvesteren in onze missie. 

→ Lees meer over het bedrijf achter Toddy.