Wasbare luiers

Wasbare luiers made easy

Wasbare luiers made easy

Parttime wasbare luiers: voor de momenten dat het jouw past. Probeer het een keer met één luier in onze proefbox of bestel ons startpakket voor 1-2 dagen per week.

Bestel een proefpakket

Startpakketten

Met onze test- en dagpakketten ontdek je makkelijk hoe wasbare luiers in jullie leven passen, zonder dat je eerst honderden euro's moet investeren. Probeer er eentje uit of koop een dagpakket en kies dan of en hoevaak wasbaar past in jouw routine.

Heb je hulp nodig? Wij helpen je met de online wasklas en een expert die jou helpt bij vragen. Nu al vragen? Stel 'm in de chat! 💬

Bekijk het startpakket

één keuze, zorgvuldig geselecteerd

We hebben onze luiers met zorg uitgekozen. Ze zitten comfortabel, ze absorberen uitmuntend, ze gaan lang mee, én ze zijn gemakkelijk in gebruik. Gemaakt van bamboe-katoen.

In het startpakket zit ook een wasnet, extra absorberende boosters voor de nacht en inlegvellen.

Hoe werkt dat dan?

De wasbare luier is van buiten waterdicht, van binnen van natuurlijke materialen (bamboo-katoen) die het vocht absorberen. Als een kindje vaste voeding krijgt verandert ook de ontlasting... die wordt dan opgevangen in een inlegvel.

Ons startpakket bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen met wasbaar voor 1-2 dagen per week. En je krijgt toegang tot de 'wasklas', waarin we in een paar videomodules uitleggen hoe het werkt, van verschonen tot wassen en drogen.

Gebruikers over Toddy

Wat ik zo fijn vind aan Toddy is dat je er ook een pakket met 6 wasbare luiers kunt bestellen en kunt combineren met duurzame wegwerpluiers. Wie mij al langer volgt, weet inmiddels dat mijn zoektocht rondom wasbare luiers een flinke reis was. Na een hoop getouwtrek (en schuldgevoelens) besloot ik dicht bij mezelf te blijven en gebruik ik af en toe wasbare luiers wanneer we thuis zijn en voor de rest duurzame wegwerpluiers! 🌍

Talita