Doorgaan naar inhoud

Wasbaar bespaart een hoop

Haalbaar duurzaam

Wissel wasbare en duurzame wegwerpluiers af. Wegwerp voor onderweg, wasbaar voor thuis bijvoorbeeld... wat bij jullie past.

Wasbaar made easy

Het startpakket wasbaar bevat alles wat je nodig hebt zoals een wasnet en inlegvellen. Je krijgt ook toegang tot onze uitlegvideo’s.

Ben je nog zwanger?

Wasbare newborn luiers zijn niet duurzamer in de kraamtijd. Stel je aankoop dus nog even uit tot na de geboorte. 👉 Lees meer...

Nadelen?

Het kost natuurlijk wel wat meer werk, want je draait extra wasjes. Maar weest gerust: geen poepjes in de wasmachine!

Wij zijn groot fan van wasbare luiers en daarom willen we het eenvoudiger en toegankelijker maken. Wasbare luiers zijn namelijk de meest duurzame oplossing als je kindje nog niet zindelijk is.

👉 Om je een beetje wegwijs te maken in de wereld van wasbare luiers, kun je een testpakket bestellen. Met dit pakket ervaar je hoe goed het voor jullie werkt en of het past in jullie routine.

👉Ben je fan? Met onze dagpakketten begin je voor 1-2 dagen per week met wasbaar.

Wasbaar of wegwerp is geen zwart-wit keuze. Start daarom met onze wegwerpluiers en wij helpen je ontdekken welke mix voor jou werkt.

Start hier met jouw duurzame luierabonnement
Zacht en zeker

Zacht en zeker

We hebben onze luiers met zorg uitgekozen. Gemaakt van bamboe-katoen, lekker zacht en in mooie kleuren of speelse prints. Ze zitten niet alleen comfortabel, maar absorberen goed zoals dat moet, gaan lang mee én ze zijn gemakkelijk in gebruik.

Je kun starten met onze wasbare luiers als je kleine ongeveer 4 kg is. De luier is makkelijk verstelbaar met drukknoopjes en groeit zo mee totdat je kindje zindelijk is.

Bestel een testpakket
Wasbaar made easy

Wasbaar made easy

Wasbare luiers hebben altijd iets meer uitleg nodig. Snappen we. Maar het is echt niet ingewikkeld en je hebt het zo onder de knie.

De wasbare luier is van buiten waterdicht en van binnen gemaakt van natuurlijk bamboe-katoen dat zowel ademt als absorbeert. Wanneer je kindje al vast voedsel eet, kan je het beste een inlegvel gebruiken om de poep gemakkelijk op te vangen en weg te gooien.

Bekijk het dagpakket

Meer informatie over wasbare luiers

Onze wasbare luierbox - dagpakket

Onze wasbare luierbox - dagpakket

Inbegrepen in ons starterspakket zijn 6 luiers, inlegvellen, absorbtieboosters voor de nacht en een wasnet; genoeg om te starten met 1 of 2 dagen in de week.

Ook krijg je toegang tot onze wasklas waarin we in een aantal video tutorials uitleggen hoe het allemaal werkt met verschonen, wassen en drogen.

Bestel mijn dagpakket

Mazzelkontjes in beeld

Veelgestelde vragen over wasbare luiers