Doorgaan naar inhoud
Fulltime wasbare luiers - niemand gebruikt ALTIJD wasbare luiers.

Fulltime wasbare luiers - niemand gebruikt ALTIJD wasbare luiers.

Mama Emma over voltijd wasbare luiers: 

Ja, ik heb wel even getwijfeld, maar na de kraamperiode ben ik het gaan proberen en ben ik van wasbaar op mijn thuisdagen naar bijna altijd wasbaar gegaan. Behalve buiten de deur en op vakanties - die slack geef ik mezelf wel. Of als ze ziek is bijvoorbeeld met diarree – dan heb ik wegwerp achter de hand.

Zo werkt het: we verschonen in principe thuis altijd met wasbare luiers en wassen elke 3 dagen 12 luiers. De andere 12 gebruiken we dan in de droogtijd en zo door. Elke 12 weken ontvangen we nog een luierbox met wegwerpluiers, dat is ruim voldoende voor de momenten tussendoor en buiten de deur... en om mee te geven bij opa en oma. Want die gaan echt niet om!

Welk abonnement past hierbij: Wij zijn gestart met de newbornbox voor de eerste weken en toen gestart met de wasbare luiers. De newbornbox krijg je ook bij het wasbaar abonnement, dus wij betaalden vanaf het begin 36,- per maand.

Volgend artikel Wasbaar in de nacht, overdag wegwerp - hoe ouders parttime wasbare luiers gebruiken
Bestel het testpakket met wasbare luier

Bestel het testpakket met wasbare luier

Bestel nu jouw testpak luiers. Een heel pak wegwerp én een wasbare luier.

Probeer de Toddy luiers voordelig
Meld je aan voor de wasklas

Meld je aan voor de wasklas

Meer leren over wasbare luiers? Meld je aan voor de wasklas. Ontvang een korte serie e-mails met uitlegvideo's over wasbare luiers.

Meld je aan voor de wasklas

Veelgestelde vragen over wasbare luiers